ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ - Пономарьова, О. Ш.; Ковальова, А. В. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2015)
У статті розглядаються  інтерактивні методи навчання  іноземної мовипрофесійного спрямування та впровадження у навчальний процес сучаснихінформаційних технологій формування професійної  іншомовної компетенції.