СТРУКТУРА ДИСТАНЦІЙНОГО КУРСУ З РОСІЙСЬКОЇ МОВИ ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ - Кушнір, І. М.; Петров, І. В. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2015)
У  статті  аналізуються  переваги  та  недоліки  дистанційного  навчання,визначається місце дистанційного курсу з російської мови для  іноземнихсту дентів нефілологічних спеціальностей в системі заочної форми навчання,а також описується структура цього курсу .