ЗАСОБИ ПОДОЛАННЯ ПСИХОЛОГІЧНОГО БАР’ЄРУ У СТУДЕНТІВ - Кобзар, О. І.; Лешньова, Н. О. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2015)
У статті розглядаються форми та методи навчання англійської мови, якісприяють  усуненню  психологічного  бар’єру  у  студентів:  рольова  гра,проблемне навчання, гумористичні ситуації. Даються практичні рекомендаціїз їх використання у навчальному процесі.