ПРОБЛЕМА ІНТЕРФЕРЕНЦІЇ У МЕТОДИЦІ ТА ПРАКТИЦІ ВИКЛАДАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Дудоладова, А.В. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2014)
Стаття присвячена розгляду змісту та видів інтерференції, її ролі у методиці та практиці викладання іноземної мови, обґрунтуванню доцільності використання контрастивного підходу до викладання другої іноземної мови.