ПРО СУЧАСНИЙ СТАН ВИВЧЕННЯ АКСІОЛОГІЧНОГО КОМПОНЕНТУ МОВНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ - Шалаева, В.С. (Викладання мов у вищих навчальних закладах освіти на сучасному етапі. Міжпредметні зв’язки, 2014)
У статті розглядаються підходи до визначення аксіологічного компоненту мовної компетенції іноземних студентів. Ціннісно-орієнтований підхід аналізується як головна методологічна характеристика сучасної методичної парадигми мовної освіти. Описано лексико-семантичний та структурно-граматичний підходи до відбору та систематизації мовного матеріалу.