ПОЗААУДИТОРНОЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ З ОВОЛОДІННЯ - Задорожна, І. П. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2015)
У статті запропоновано методику організації самостійної роботи майбутніх учителів з оволодіння англомовною комунікативною компетентністю в діалогічному мовленні, розроблено типологію вправ для навчання діалогів, обгрунтовано методику організації самостійної роботи з оволодіння діалогічним мовленням на основі художніх фільмів; визначено особливості організації самостійної роботи майбутніх учителів з оволодіння компетентністю в діалогічному мовленні у різні роки навчання.