РОЛЬ ПСИХОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ РОЗПІЗНАВАННЯ ЗНАКОВИХ СИСТЕМ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ СТУДЕНТАМИ - Сорока, А. Н.; Щокіна, Т. М. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2015)
У статті розглядаються основні психологічні процеси, які є підґрунтям навчання мови як знакової системи та основою створення оптимального алгоритму навчання іноземної мови.