ПРОБЛЕМА ДЕКОДУВАННЯ СПОНУКАЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ ІНОЗЕМНИМИ СТУДЕНТАМИ ВНЗ. - Шатілова, О. С. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2015)
У статті розглянуто способи вираження спонукання в науковому тексті. Окреслено функціонально-семантичне поле спонукальної модальності. Визначено й описано ядерні, напівпериферійні та периферійні конструкції спонукальної інтенції в текстах наукового стилю.