ФОРМУВАННЯ ЛЕКСИЧНИХ НАВИЧОК СТУДЕНТІВ-ІНОЗЕМЦІВ – КОГНІТИВНИЙ АСПЕКТ - Ройтберг, В. Н. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2015)
У статті розглянуто головні проблеми формування лексичних навичок студентів-іноземців та пропонуються засоби їх вирішення. Автор підкреслює важливість та доцільність використання когнітивного підходу в навчанні лексики.