АЛГОРИТМИ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ВМІНЬ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ ПІД ЧАС НАВЧАННЯ - Рощупкина, О. А. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2015)
Мета даної статті – обґрунтувати використання алгоритмів як засобу формування вмінь самостійної роботи під час навчання читання іноземних сту дентів довузівського етапу .