АКТИВІЗАЦІЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ ШЛЯХОМ ОРГАНІЗАЦІЇ МОВЛЕННЄВОЇ РОЗМИНКИ НА ЗАНЯТТЯХ ІЗ ПРАКТИЧНОЇ ГРАМАТИКИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ - Одегова, Н. М. (Teaching Languages at Higher Educational Establishments at the Present Stage. Intersubject Relations, 2015)
У статті розглядаються можливості активізації розумової та мовленнєвої діяльності студентів на початку заняття з практичної граматики. Об’єктом детального вивчення є поняття мовленнєвої розминки. Автор визначає основні характеристики граматично-орієнтованої розминки та пропонує приклади відповідних завдань.