Особливості організації навчального процесу іноземних студентів-географів - Нємець, Людмила Миколаївна; Ключко, Людмила Василівна; Кулєшова, Ганна Олександрівна (Проблеми сучасної освіти, 2017)
У статті висвітлено проблеми адаптації студентів-іноземців до навчання у вищих навчальних закладах України. Представлено досвід кафедри соціально-економічної географії й регіонознавства у забезпеченні іноземних студентів методичними матеріалами для здобуття ними професійних компетенцій.