Використання педагогічних технологій підприємливої освіти у процесі викладання навчального курсу - Вірченко, Павло Анатолійович; Полевич, Вадим Олегович (Проблеми сучасної освіти, 2017)
У статті розглядаються питання використання педагогічних технологій підприємливої освіти у процесі викладання навчальних дисциплін у вищих навчальних закладах, взагалі та їхнього застосовування у підготовці соціоекономіко-географів, зокрема, а також питання використання цих педагогічних технологій під час вивчення навчального курсу «Чинники успішного працевлаштування в галузі». Аналізується значення підприємливої освіти у формуванні практичних вмінь та навичок майбутніх кваліфікованих фахівців. Розглядаються основні аспекти навчання, в основі якого лежать методи підприємливої освіти. Пропонується авторська інтерпретація класифікації вмінь та навичок, які формує підприємлива освіта у особистості. Наводиться порівняльна таблиця традиційного та підприємливого режимів навчання.