Особливості особистості студентів, схильних до ліні та прокрастинації - Крейдун, Надія Петрівна; Невоєнна, Олена Анатоліївна; Поліванова, Олена Євгенівна; Яворовська, Любов Миколаївна; Яновська, Світлана Германівна (Проблеми сучасної освіти, 2017)
Показано зв’язок прокрастинації з такими психологічними характеристиками, як самокритичність, самовпевненість і самоприйняття студентів. Визначено: залежність академічної успішності та академічних заборгованостей студентів з прокрастинацією; шляхи розробки програми до подолання прокрастинації і, як наслідок, – до покращення академічної успішності студентів.