Якість освіти як динамічна ознака освітнього процесу - Крейдун, Надія Петрівна; Поліванова, Олена Євгеніївна; Невоєнна, Олена Анатоліївна; Яворовська, Любов Миколаївна (Проблеми сучасної освіти, 2018)
Йдеться про поняття «якість освіти», яке є досить різноплановим, а також про результати дослідження уявлень сучасних студентів різних етапів навчання про це поняття. Порушено питання про необхідність розробки критеріїв якості освіти, які можуть бути визначені у межах компетентнісного підходу.