Теоретичні аспекти електронної педагогіки - Костікова, Ілона Іванівна (Проблеми сучасної освіти, 2018)
Проаналізовано теоретичні й методичні аспекти електронної педагогіки як науки. Стверджується, що широке впровадження електронних засобів навчання сприяє оновленню процесу професійно-педагогічної підготовки студентів у вищих навчальних закладах України; окреслено чинники, які зумовлюють необхідність перегляду сучасної системи освіти студентів, та виокремлено мету електронної педагогіки.