Організаційно-правові засади забезпечення якості вищої юридичної освіти в Україні - Кагановська, Тетяна Євгеніївна (Проблеми сучасної освіти, 2017)
У статті відзначено факт незмінно високого попиту на вищу юридичну освіту у всі часи, її престижності, розглянуто аспекти успішного працевлаштування юристів. Акцентовано на необхідності чіткої цілеспрямованої державної політики у сфері реформування вищої юридичної освіти, приведенні її у відповідність до вимог сучасності; виділено низку проблем на шляху вдосконалення та розвитку якісної сучасної української юридичної освіти.