Методика викладання дистанційного курсу БЖД для студентів факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу - Тимченко, Ганна Миколаївна (Проблеми сучасної освіти, 2017)
У статті репрезентовано особливості викладання курсу «Безпека життєдіяльності» для студентів заочної форми навчання та основні відмінності від традиційної системи викладання, а також перший досвід використання інтерактивних форм у процесі викладання курсу «Безпека життєдіяльності» для студентів факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу. Запропоновано способи мотивування студентів до вивчення проблем ВІЛ/СНІДу у форматі інтерактивних форм вивчення дисципліни «Безпека життєдіяльності».