Методичні аспекти проведення виробничої практики студентів – соціо-економіко-географів - Нємець, Людмила Миколаївна; Кулєшова, Ганна Олександрівна (Проблеми сучасної освіти, 2017)
У статті висвітлено особливості проведення виробничої практики магістрів та спеціалістів спеціальності «Економічна та соціальна географія». Розкрито мету та завдання практики, подано коротку характеристику баз практики, зазначено компетенції, якими мають володіти студенти соціо-економіко-географи після проходження практики. Описані етапи виробничої практики, зокрема підготовчий, експедиційний, робота на конкретному робочому місці, камеральний. Репрезентовано зміст індивідуального науково-дослідного завдання студентів. Зазначено перспективи організації виробничої практики на кафедрі соціально-економічної географії і регіонознавства.