Методичні підходи до проведення ділової гри з дисципліни «Організація управління в екологічній діяльності» - Максименко, Надія Василівна; Квартенко, Роман Олексійович; Александрова, Анастасія Сергіївна (Проблеми сучасної освіти, 2017)
У статті розглянуто поняття «ділова гра» та описано методику її проведення для студентів екологічних спеціальностей при викладанні дисципліни «Організація управління в екологічній діяльності».