Використання засобів ІКТ для адаптації студентів молодших курсів до подальшого навчання - Байбекова, Людмила Олександрівна (Проблеми сучасної освіти, 2017)
У статті подано визначення поняття «адаптаційний період» й «інформаційно-комунікаційні технології» (ІКТ), обґрунтовується доцільність використання засобів ІКТ на заняттях і під час самостійної роботи студентів молодших курсів. Розглядаються цілі та ефективність впровадження ІКТ під час навчально-виховного процесу в межах адаптаційного періоду.