Впровадження соціально-педагогічних умов адаптації іноземних студентів до навчально-виховного середовища вищих навчальних закладів - Столярова, Наталія Павлівна (Проблеми сучасної освіти, 2017)
У цій статті подається аналіз результатів експерименту, який дозволяє дійти висновку щодо ефективності процесу адаптації через взаємодію певних соціально-педагогічних умов та соціально-педагогічних технологій.