Розробка і використання сайтів у навчальному процесі на факультеті радіофізики, біомедичної електроніки та компʼютерних систем ХНУ імені В. Н. Каразіна - Баскаков, Олег Ігорович (Проблеми сучасної освіти, 2020)
Наведено опис двох сайтів, розроблених для поліпшення якості викладання курсу «Квантова електроніка» на факультеті радіофізики, біомедичної електроніки та компʼютерних систем Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Представлено інформацію про їх структуру та призначення. Розглянуто переваги, що отримані від їхнього застосування в навчальному процесі, а також труднощі, що виникають під час їх створення.