Особливості формування професійної етики майбутніх лікарів - Риженко, Марина Володимирівна; Денисенко, Діана Михайлівна (Проблеми сучасної освіти, 2018)
Акцентовано увагу на проблемі формування професійної етики майбутніх лікарів у процесі фахової підготовки. Визначено мету, завдання, принципи та технології етичної освіти майбутніх медичних працівників. Обґрунтовано необхідність удосконалення процесу викладання фахових дисциплін із метою формування професійної етики серед студентів-медиків.