Досвід використання новітніх технологій у межах курсу «Методика викладання іноземних мов» - Свердлова, Ірина Олександрівна (Проблеми сучасної освіти, 2018)
Розкрито теоретико-методичні засади використання сучасних технологій навчання, які сприяють груповій роботі на заняттях із «Методики викладання іноземних мов». Ретельно проаналізовано шляхи їхнього впровадження; описано зміст роботи у межах етапів актуалізації знання, усвідомлення змісту та рефлексії; надано приклади комунікативно-рольових завдань, розроблених на принципах технологій активного навчання. Репрезентовано ретельний аналіз результатів впровадження сучасних технологій на заняттях із методики та описано реакцію студентів на нововведення.