Використання компетентнісного підходу у процесі створення дистанційної підтримки курсу «Основи дислокаційної теорії міцності і пластичності» - Пахомова, Ірина Миколаївна (Проблеми сучасної освіти, 2018)
Обґрунтовано необхідність створення дистанційної підтримки курсу «Основи дислокаційної теорії міцності і пластичності», яка дасть змогу формувати та вдосконалювати ключові, загальнопредметні і предметні компетенції; розкрито переваги компетентнісного підходу до процесу навчання; зроблено висновки щодо модернізації процесу навчання у межах компетентнісної моделі.