Про методичну доцільність збільшення регіонально- геологічних спостережень під час польових навчальних практик на Харківщині - Космачов, Володимир Георгійович; Космачова, Марія Володимирівна (Проблеми сучасної освіти, 2018)
Подано обґрунтування збільшення обсягу регіонально-геологічних спостережень під час навчальних практик із загальної геології, буріння і геологічного картування, які проводяться в межах Кам’янського навчального полігону на Ізюмщині студентами-геологами першого і другого курсів. Це необхідно для формування базових уявлень про геологію регіону для забезпечення подальшого вивчення суттєвих розділів дисциплін «Регіональна геологія» та «Геологія України».