Нові виклики у навчанні англійській мові - Огнівенко, Зоя Григорівна; Черкашина, Надія Іванівна (Проблеми сучасної освіти, 2018)
Розглянуто вивчення англійської мови на базових навчальних курсах у зв’язку з необхідністю здачі міжнародних екзаменів на підтвердження рівня володіння англійською мовою спеціалістами.