Сучасні тенденції розвитку «spa» і «wellness» туризму - Шаповалова, О.; Сапа, Ю. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series: International Relations. Economics. Country Studies. Tourism)
Роботу присвячено дослідженню сучасних тенденцій у міжнародному розвитку «spaandwellness» туризму. Висвітлена сутність «spaandwellness» послуг, як складових туристичного ринку. В роботі розглянуто різноманітність підходів у вітчизняній та зарубіжній літературі щодо дефініцій «spaandwellness» індустрії. Проаналізовано функціонування ринку «spaandwellness» послуг. Виявлено проблеми та тенденції розвитку «spaandwellness»туризму.