Вчений із великої літери (Рец на кн.: Сумцов М. Ф. Дослідження з етнографії та історії культури Слобідської України. Вибрані праці / Упорядкування, підготовка тексту, передмова, післямова та примітки М. М. Красикова. – Х.: Видавництво «Атос», 2008. – 558 - Павлова, О. Г. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series History, 2014)
Реценція на книгу