Звіт про результати науково-дослідної роботи на історичному факультеті Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна за 2011 р. - Іващенко, В. Ю.; Миколекно, Д. В. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series History, 2014)
Звіт