Рецензія (На кн.: Рябченко О. Л. Студенти радянської України 1920– 1930-х років: практики повсякденності та конфлікти ідентифікації / Відповідальний редактор С. В. Кульчицький. – Харків: ХНАМГ, 2011. – 456 с.) - Рожков, А. Ю. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series History, 2014)
Рецензія на книгу