ІСТОРИК І ЧАС - Кісельова, Ю. А. (Харківський історіографічний збірник, 2017)
Рец. на кн.: Пирогова-Таран Л. В., Логунова Н. А. Іван Васильович Лучицький: історик і час. – Ніжин : НДУ імені М. Гоголя, 2015. – 210 с.