ПРОБЛЕМИ КОРДОНІВ СХІДНОЇ УКРАЇНИ: ІСТОРІОГРАФІЧНІ НОТАТКИ - Куделко, С. М. (Харківський історіографічний збірник, 2017)
Статтю присвячено проблемі політичних кордонів і етнічних рубежів між українцями і росіянами в ареалі історико-географічного регіону «Слобідська Україна».