«ІСТОРІОГРАФІЧНИЙ ПЕРЕВОРОТ» ТА ІНСТИТУТ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ НАНУ: РОЗДУМИ НАД НОВОЮ КНИГОЮ - Посохов, Сергій Іванович (Харківський історіографічний збірник, 2018)
Рец. на кн.: Колесник І. Інститут історії України: Нове українське відродження.