НОВИЙ КРОК У ДОСЛІДЖЕННІ ПОЗИТИВІСТСЬКОЇ ІСТОРІОГРАФІЇ - Сєряков, С. О. (Харківський історіографічний збірник, 2017)
29 листопада 2016 р. у Харківському національному педагогічному університеті імені Г. С. Сковороди відбувся круглий стіл на тему “Позитивізм: рефлексії щодо класичної моделі історіописання”. Цей науковий захід був приурочений до 50-річного ювілею проф. О.М. Богдашиної.