ІСТОРІОГРАФІЧНІ ОБРАЗИ ЗАСНОВНИКА ХАРКІВСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ - Філіппенко, Р. І. (Харківський історіографічний збірник, 2017)
Рец. на кн.: Вовк О. І. Постать Василя Каразіна в історіографії / О. І. Вовк ; наук. ред. С. М. Куделко. – Х. : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2016. – 328 с.