КАНАДСЬКИЙ ФРОНТИР ОЧАМИ ІМІГРАНТІВ (КІНЕЦЬ ХIХ – ПОЧАТОК ХХ СТ.) - Ходченко, О. Є. (Харківський історіографічний збірник, 2017)
Стаття присвячена психоемоційному сприйняттю іммігрантами з українських земель процесу переселення, облаштування на фронтирних територіях канадського Середнього Заходу, переосмислення понять «свій» та «чужий».