До питання про використання кількісних методів в історіографічному дослідженні (на прикладі історії вивчення біографії В. Н. Каразіна) - Вовк, О. І. (Харківський історіографічний збірник, 2016)
У статті характеризуються принципи створення та деякі результати аналізу бази даних публікацій, пов’язаних з іменем науковця, громадського діяча, засновника Харківського університету В. Н. Каразіна.