МЕТОДИКА ДОБОРУ ПРЕФІКСАЛЬНИХ ДІЄСЛІВ ДАВНЬОГРЕЦЬКОЇ МОВИ ДЛЯ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФІЛОЛОГІВ - Чеп'якова, І.Ю. (The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series: Foreign Philology. Methods of Foreign Language Teaching, 1970)
Статтю присвячено огляду теоретико-методичної бази добору лексичних одиниць під час навчання студентів-філологів на матеріалі префіксальних дієслів давньогрецької мови.