ДО ПИТАННЯ ПРО ЗМІСТ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ НАВЧАЛЬНИХ ПРЕЗЕНТАЦІЙ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ФІЛОЛОГІВ - Сорокіна, Н.В. (The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series: Foreign Philology. Methods of Foreign Language Teaching, 1970)
У статті розглядаються теоретичні засади конструювання змісту мультимедійних навчальних презентацій. Подається система вправ і завдань у змісті презентацій, які використовуються з метою формування професійної іншомовної компетентності майбутніх філологів.