ВІДБІР ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЗМІСТУ КУРСУ «МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ СХІДНИХ МОВ У ВИЩІЙ ШКОЛІ» (культурологічний аспект) - Смовженко, Л.Г. (The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series: Foreign Philology. Methods of Foreign Language Teaching, 1970)
Стаття присвячена вивчення культурологічного аспекту відбору та організації змісту курсу «Методика викладання східних мов у вищій школі», інтегрованій ролі лінгво-дидактичних та філологічних його складових – формуванню професійної компетентності студентів філологів (майбутніх викладачів східних мов).