ЕЛЕМЕНТИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ У ВИКЛАДАННІ ТЕОРЕТИЧНИХ ТА ПРАКТИЧНИХ КУРСІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ ІНОЗЕМНИХ МОВ - Літінська, О.Ю.; Малая, О.Ю. (The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series: Foreign Philology. Methods of Foreign Language Teaching, 1970)
У статті представлено методичні та технологічні можливості дистанційного викладання теоретичних та практичних курсів на факультеті іноземних мов: система флеш-карток, віртуальні тренажери, запис фонетичних завдань на аудіоносії, онлайн-консультування, тандем-робота, використання навчальних інтернет-ресурсів, прослуховування підкастів та аудіоматеріалів, перегляд відеоматеріалів, злиття десктопів, інтернет-телефонія, платформа соціальної мережі та Moodle