КОРЕКЦІЯ СОЦІАЛЬНО-ПРОФЕСІЙНИХ ФОБІЙ У СТУДЕНТІВ-ЕКОНОМІСТІВ ЧЕРЕЗ ФОРМУВАННЯ ЦІЛЕПОКЛАДАННЯ НА ЗАНЯТТЯХ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ - Касьянова, В.Г. (The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series: Foreign Philology. Methods of Foreign Language Teaching, 1970)
У  статті проаналізовано необхідність корекції соціальних фобій у студентів-економістів на заняттях з англійської мови професійного спрямування, що пов’язані з відсутністю мотивації через складні умови на ринку праці в країні та тривожними очікуваннями своєї майбутньої професійної реалізації.