ЛІНГВОКУЛЬТУРНІ ОСОБЛИВОСТІ МОВЛЕННЄВОЇ КУЛЬТУРИ ПІЗНЬОГО ВІКТОРІАНСЬКОГО ДИСКУРСУ - Левіщенко, М.С. (The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series: Foreign Philology. Methods of Foreign Language Teaching, 1970)
У статті розглянуто пізній вікторіанський дискурс та лінгвокультурні особливості мовленнєвої культури вікторіанців, подано опис та характеристику компонентів мовленнєвої культури вікторіанців, проаналізовано засоби їх вираження в англомовних творах пізнього вікторіанського дискурсу, виділено національні особливості лінгвокультурної спільноти пізньої Вікторіанської епохи.