РЕАЛІЗАЦІЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КАТЕГОРІЇ «КОНТАКТ» В ІНСТИТУЦІЙНОМУ ДИСКУРСІ - Шпак, О.В. (The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series: Foreign Philology. Methods of Foreign Language Teaching, 1970)
Стаття присвячена реалізації комунікативної категорії «контакт» у трьох типах інституційного дискурса –діловому, політичному, військовому, які об’єднані ідеєю боротьби. Тип ситуації та фактор адресата є впливовими чинниками реалізації контакту у трьох його фазах: встановлення, продовження та розмикання.