ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ПЕРЕВІРКА ЕФЕКТИВНОСТІ МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ ПРОФЕСІЙНО ОРІЄНТОВАНОГО МОНОЛОГІЧНОГО МОВЛЕННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Лямзіна, Н.К. (The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series: Foreign Philology. Methods of Foreign Language Teaching)
В статі описано результати перевірки ефективності розробленої методики навчання майбутніх економістів англомовного професійно орієнтованого монологічного мовлення із використанням Інтернет технології веб-квест. Автор також визначає доцільність та ефективність застосування розроблених комплексів вправ, що інтегровані до етапів веб-квесту за допомогою ресурсу «мовна майстерня». Ключові слова: веб-квест, експериментальне навчання, комп’ютерна презентація, усний виступ.