ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕДАЧІ ТОПОНІМІВ В ТЕКСТАХ МЕТАКУЛЬТУРНОЇ КОМУНІКАЦІЇ (на матеріалі країнознавчого довідника «Tatsachen ǜber Deutschland» та його перекладу «Німеччина у фактах») - Абросимова, О.В. (The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series: Foreign Philology. Methods of Foreign Language Teaching)
Стаття присвячена вивченню способів передачі топонімів з німецької мови на українську на матеріалі країнознавчого довідника «Tatsachen ьber Deutschland» та його перекладу на українську мову.