ІТЕРАТИВНІ ПОВТОРИ У КОДУВАННІ РЕФЕРЕНТА - Берегова, О.А. (The Journal of V.N. Karazin Kharkiv National University. Series: Foreign Philology. Methods of Foreign Language Teaching, 2015)
Цю статтю присвячено дослідженню однієї з проблем стилістики – використанню повторів у тексті загадки. До ітеративних повторів було віднесено епаналепсис, анафору, епіфору, рамкову конструкцію, полісиндетон, асиндетон, епанадиплосис, поліптотон – всі ці стилістичні засоби оживляють загадку, сприяють її виразності, емоційності, надають їй особливого ритму і динамічності.