До ювілею завідувача кафедри економічної кібернетики та прикладної економіки доктора економічних наук, професора Т. В. Меркулової - Давидов, Олександр Іванович (Bulletin of V. N. Karazin Kharkiv National University Economic Series, 2017)
.